Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 jajek
- 1 szczyptę soli
- 300 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
- 120 g masła, o temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
- 150 g cukru
-
50
g whisky
nebo 50 g rumu - czekoladowe wiórki, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2600.3 kJ / 621.5 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Tuk
- 41.6 g
- Nasycený tuk
- 23.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 98.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Deser z płynną białą czekoladą
3 godz.
Deser czekoladowy z biszkoptami
6 godz. 20 min
Semifreddo zabajone
13h
Trufle rumowe
2 Std. 30 Min
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3 godz.
Trufle kasztanki
2 godz.
Semifreddo kawowe
6hod. 30min
Budyniowo-sernikowe ciasto na zimno
3h 20 min
Czekoladowe słoiczki
40 Min
Malinowy cobbler
1h 15 min
Czekoladowe ciasto lodowe z mascarpone i orzechami laskowymi
3h 15min
Fondant czekoladowy
50 min