Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème safran
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 doses de safran (0,2 g / unité)
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le risotto aux épinards
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 200 g d'épinards frais, détaillés en lanières
- 850 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2146 kJ / 515 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto tout vert
40 min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min
Risotto de printemps
55 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
Risotto aux petits pois-carotte
45 min
Risotto brocoli-langoustine
55 min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15 min
Risotto au potiron
35 min
Risotto de potiron au lait de coco
40 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min