Cake au miel, romarin et gorgonzola

Cake au miel, romarin et gorgonzola

4.4 71 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 portions

Suroviny

  • 3 œufs
  • 2 branches de romarin frais effeuillées
  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 160 g de lait
  • 20 g de miel liquide
  • 130 g de beurre et un peu pour le moule
  • 200 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 150 g de gorgonzola détaillé en dés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 15 g
Kalorie 1944 kJ / 462 kcal
Tuk 32 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...