Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 100 g di farina manitoba
Preparazione ingredienti
- 6 uova
- 300 g di burro a pezzi (3-4) + q.b.
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
1° impasto
- 100 g di farina manitoba
- 80 g di uova sbattute
- 30 g di burro morbido alla vaniglia
- 5 g di lievito di birra fresco, sciolto in un cucchiaio di acqua
- 30 g di malto di orzo
2° impasto
- 120 g di farina manitoba
- 40 g di uova sbattute
- 30 g di zucchero
- 50 g di burro morbido alla vaniglia
3° impasto
- 150 g di uova sbattute
- 200 g di burro morbido alla vaniglia
- 200 g di zucchero
- 5 g di sale
- 200 g di farina manitoba
Terminare la preparazione
- olio di semi di mais
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 23.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panettone al cioccolato e arancia
3h 30min
Panettone gastronomico
26 godz.
Panettone gastronomico natalizio
7 Std.
Chiacchiere
1h 35 min
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1h 30min
Crema pasticcera
15min
Torrone morbido
6 Std. 20 Min
Pasta frolla
1h 50 min
Castagnole
1h 20 min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Lievito madre
72h 15min
Ciambelle graffe napoletane
2u. 40min