Torta caprese di Luca Montersino

Torta caprese di Luca Montersino

3.8 19 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
10 porzioni

Suroviny

  • 250 g di uova intere
  • 115 g zucchero semolato
  • 230 g di farina di mandorle
  • 115 g zucchero a velo
  • 15 g di cacao amaro in polvere
  • 90 g di burro fuso
  • 180 g cioccolato fondente (70% di cacao) fuso
  • mandorle a lamelle q.b.
  • 15 g di liquore all'amaretto
  • gelatina neutra q.b.
  • codette di cioccolato q.b.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 11 g
Kalorie 2042 kJ / 488 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...