Chiffon cake bicolore

Chiffon cake bicolore

4.4 72 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
15 fette

Suroviny

  • 6 uova
  • 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
  • 300 g di farina tipo 00
  • 300 g zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g olio di semi di girasole
  • 200 g di acqua
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 60 g di caffè espresso
  • 2 cucchiaini colmi di cacao amaro in polvere + q.b.
  • zucchero a velo q.b. per servire

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 5.1 g
Kalorie 1122 kJ / 268 kcal
Tuk 10.2 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...