Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 300 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 20 g Paniermehl
- 1 ½ TL Salz
- 1 ½ - 1 ¾ TL Pfeffer, nach Geschmack
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 200 g Wirsing, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zwiebeln, klein, halbiert
- 1 Möhre (80 g), in Stücken
- 20 g Öl
- 10 g Tomatenmark
- 800 g Wasser
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 EL Worcester-Sauce
- 1 Porree (ca. 120 g), in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1374 kJ / 328 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1sa
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1sa
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1sa
Sauerkraut-Eintopf
35 dk
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1sa
Dänische Erbsensuppe
1sa
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1sa 10 dk
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 dk
Wirsingsuppe
35 dk
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 dk