Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- ½ Zitrone, vorzugsweise unbehandelt, abgeriebene Schale (nur gelber Teil)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 roter Chili, alle Sorten, ohne Samen
- 60 g Olivenöl, nativ
- 200 g Scampi, roh, ungeschält gesäubert (Gesamtgewicht ca. 800 g)
- 1 TL Salz
- 2 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 160 g Pasta getrocknet, Sorte Linguine
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geschmortes Kalbsragout
2h 10min
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1h 35 min
Meeresfrüchte Korma
40min
Kaffee-Sabayon
10 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45min
Sizilianischer Crevettensalat
40min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 Min
Crevettencurry
35 Min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Crevetten süss-sauer
1h 15 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min