Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ente
- 1 Ente (ca. 1600 g)
- 2 TL Salz
- 2 TL Pfeffer
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Zwiebeln, davon 300 g halbiert, 200 g in Spalten
- 30 g natives Olivenöl
- 180 g Schinkenwürfel
- 200 g Bratwurst, roh, ohne Darm
- 1 Ei
- 80 g Entenleber, in Stücken
- 20 g Paniermehl
- 1 Schwarzer Trüffel aus dem Glas, in Stücken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 EL Rinderfond
- 2 EL Weinbrand
- 2000 g Wasser
- 3 - 4 reife Tomaten (500-600 g), geschält, in Stücken
- 2 rote Paprika (ca. 500 g), in Streifen
- 2 grüne Paprika (ca. 500 g), in Streifen
- 6 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 100 g Weißwein (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30 min
Gans mit Maronen-Apfelfüllung
4 Std.
Kalbstafelspitz
50 Min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1 godz. 35 min
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3h 30min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2h 25min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Rindssuppe
2 godz.
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Schinkenbraten mit Süß-Saurer-Sauce
1 godz. 20 min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1 Std. 15 Min