
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ente
- 1 Ente (ca. 1600 g)
- 2 TL Salz
- 2 TL Pfeffer
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Zwiebeln davon 300 g halbiert, 200 g in Spalten
- 30 g natives Olivenöl
- 180 g Schinkenwürfel
- 200 g Bratwurst, roh ohne Darm
- 1 Ei
- 80 g Entenleber in Stücken
- 20 g Paniermehl
- 1 Schwarzer Trüffel aus dem Glas in Stücken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 EL Rinderfond
- 2 EL Weinbrand
- 2000 g Wasser
- 3 - 4 reife Tomaten (500-600 g), geschält, in Stücken
- 2 rote Paprika (ca. 500 g), in Streifen
- 2 grüne Paprika (ca. 500 g), in Streifen
- 6 Knoblauchzehen in Scheiben
- 100 g Weißwein (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 204 kcal / 853 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3hod. 30min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1hod.
Gulaschsuppe
1hod. 5min
Fleischbrühe alternativ Geflügel- und Gemüsebrühe
2hod. 30min
Gefüllter Putenrollbraten
2hod. 10min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45min
Gans mit Maronen-Apfelfüllung
4hod.
Königsberger Klopse - mal anders
1hod.
Kaninchen alla Liguria
10hod.
Kalbstafelspitz
50min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1hod. 35min
Gulaschsuppe deluxe
2hod.