Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ente
- 1 Ente (ca. 1600 g)
- 2 TL Salz
- 2 TL Pfeffer
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Zwiebeln, davon 300 g halbiert, 200 g in Spalten
- 30 g natives Olivenöl
- 180 g Schinkenwürfel
- 200 g Bratwurst, roh, ohne Darm
- 1 Ei
- 80 g Entenleber, in Stücken
- 20 g Paniermehl
- 1 Schwarzer Trüffel aus dem Glas, in Stücken
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 EL Rinderfond
- 2 EL Weinbrand
- 2000 g Wasser
- 3 - 4 reife Tomaten (500-600 g), geschält, in Stücken
- 2 rote Paprika (ca. 500 g), in Streifen
- 2 grüne Paprika (ca. 500 g), in Streifen
- 6 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 100 g Weißwein (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulaschsuppe deluxe
2h
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Gefüllter Putenrollbraten
2h 10min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 Std. 10 Min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1h 40min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2 godz. 55 min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1 Std. 20 Min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Putengeschnetzeltes zu Reis
40min