Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 gramů kysaného zelí, červeného, okapaného
- 200 gramů majonézy
- ½ - 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 1 polévková lžíce cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1684.8 kJ / 401.2 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 41.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Francouzská omáčka gribiche
20 min
Bramborová pomazánka s kyselými okurkami
40min
Budapešťská pomazánka
10min
Jablkovo - mrkvový salát
10min
Variace na vlašský salát
5 Min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25 Min
Zelný salát s křenem
10min
Šnečci s kysaným zelím
1 godz. 45 min
Coleslaw
10min
Česnekovo sýrová pomazánka
5 Min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Hermelínová pěna
10min