Zařízení & příslušenství
Řecký zelný salát
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
6 porcí
Suroviny
-
800 gramů bílého zelí bez košťálu, na kousky (cca 4 cm)
-
120 gramů mrkve na kousky
-
60 gramů olivového oleje
-
40 gramů bílého balzamikového octa
-
1 - 2 polévkové lžíce citrónové šťávy podle chuti
-
2 čajové lžičky krupicového cukru
-
2 čajové lžičky soli
-
3 - 4 špetky mletého černého pepře podle chuti
-
2 čajové lžičky celého kmínu
-
12 vypeckovaných černých oliv na plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3 g
Kalorie
780 kJ /
186 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
V Řecku
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Podzimní celerový salát
15min.
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Bavorský bramborový salát
15min.
Zelný salát s bylinkami
10min.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min.
Salát 5 sekund
5min.
Jablkovo - mrkvový salát
10min.
Zelný salát s křenem
10min.
Minestrone s pancettou
25min.
Coleslaw
10min.