
Zařízení & příslušenství
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
Příprava 45min
Celkový 1hod. 50min
6 porcí
Suroviny
Zapečený květák s pečenými bramborami
-
vody500 gramů
-
květák celý (1000 gramů)1
-
oleje plus na vymazání40 gramů
-
brambor malých, napůl1000 gramů
-
soli2 čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 čajová lžička
-
sladké červené papriky1 ½ čajové lžičky
-
cibule napůl1
-
stroužek česneku1
-
směsi vepřového a hovězího mletého masa500 gramů
-
zakysané smetany, 20 % tuku200 gramů
-
vejce1
-
strouhanky30 gramů
-
anglické slaniny12 plátků
Omáčka
-
vody200 gramů
-
čerstvého sýru200 gramů
-
bramborového škrobu15 gramů
-
hořčice15 gramů
-
zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 kostka
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 špetka
-
mletého muškátového oříšku2 špetky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
741 kcal /
3101 kJ
Protein
34 g
Tuk
48 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Od jara do zimy
66 recept
Česká republika
Česká republika