Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 80 g di speck a cubetti
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di Emmental a cubetti (1 cm)
- 3 uova sbattute
- pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2569 kJ / 614 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Cordon bleu
30 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Bottoncini al pomodoro farciti
5h
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Crocchette di borlotti
40 min
Rustici alla carbonara
1h 30min
Cannelloni di zucca
1 Std. 50 Min
Lasagne mozzarella, ricotta e spinaci (Bimby Friend)
1h 30min
Cullurielli cosentini
4 godz. 30 min
Arancini di riso vegetariani
2 Std. 5 Min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min