Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- 2 cucharaditas de semillas de comino
- 2 cucharaditas de semillas de cilantro
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de zanahoria en trozos (2-3 cm)
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 2-3 cm)
- 500 g de cebolla en juliana
- 1 cabeza de ajos (cortada transversalmente por la mitad)
- 750 g de caldo de verduras
- 250 g de arroz vaporizado
- 2 cucharadas de pasas sin semillas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 44.4 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz integral con atún y alcachofas
50min
Fideuá con carne (HESTAN CUE)
30 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Arroz con hinojo y col
30 min
Rossejat de rodaballo y almejas
40min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Risotto con espárragos y chirlas
45min
Solomillo de cerdo con arroz, judías y brócoli
30 min
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1u.
Salmón à la nage
30 min
Risotto de hinojo, apio, habas y gambas
30 min
Fideuá de pavo
30 min