Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de zanahoria en trozos
- 200 g de cebolla en cuartos
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 30 g de mantequilla
- 20 g de harina
- 1 hoja de laurel seca
- 50 g de vino blanco seco
- 200 g de tomate frito
-
300
g de setas frescas variadas (si son grandes, cortadas en trozos)
nebo 120 - 130 g de setas secas variadas (previamente hidratadas y escurridas) - 1 cucharadita de sal
- 80 g de vino de Madeira
- 12 rebanadas de pan rústico tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 566 kJ / 135 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 429.2 mg
Alternativní recepty
Calabacín confitado
40min
Chips con puerro y gambas
25min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Minihamburguesas de bonito
3u. 40min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45min
Pincho de cogollo de lechuga con pimiento caramelizado y pollo
2 Std. 40 Min
Revolconas con pulpo
45min
Champiñones en vinagre
35min
Tosta de tomates secos y atún
10 Min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10 Min
Pintxo Donosti
15min