Kompatibilní verze
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 3 chalotas
- 20 g de mantequilla
- 300 g de vino blanco semiseco
- 20 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 12 vieiras
- 3 cucharadas de crème fraîche
- 20 g de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 976 kJ / 232 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 Min
Sopa de pepino con brochetas de langostinos
35min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Rosbif
26h 20min
Endibias gratinadas
40min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48 godz.
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema de mejillones
1h
Crema de espárragos y gambas
30min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 godz.
Minipastel de pescado y marisco
40min
Lubina en salsa de salmorreta
25min