Kompatibilní verze
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 3 chalotas
- 20 g de mantequilla
- 300 g de vino blanco semiseco
- 20 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 12 vieiras
- 3 cucharadas de crème fraîche
- 20 g de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 976 kJ / 232 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Vieiras con salsa de curry y azafrán
15min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 Std. 20 Min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1h 10min
Corvina con ratatouille
45min
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Rodaballo al vapor con uvas
30min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2h 15min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 Min