![Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau) Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E76585AC-FE4A-48AF-BF52-CF0BBF3CA0A0/Derivates/F5081DC2-1380-4B25-A8D3-49E1D4D34561.jpg)
Kompatibilní verze
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de puerro (solo la parte blanca en trozos)
- 3 chalotas
- 20 g de mantequilla
- 300 g de vino blanco semiseco
- 20 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 12 vieiras
- 3 cucharadas de crème fraîche
- 20 g de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 976 kJ / 232 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40p
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1h
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48u.
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 godz. 30 min
Zanahorias glaseadas
35 Min
Calabacín confitado
40p
Curry indio de rape
30min
Terrina de salmón con mango
3h 20min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3 Std.
Crema de calabaza con queso azul
30min