Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g whole chicken legs, deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji), soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates, pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water, plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Mapo tofu
15min
Braised pork belly
55min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Sesame Crème
10min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min