![Sous-Vide Herbal Chicken Sous-Vide Herbal Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a5d67c6-f52e-4dd1-84a1-0253be34ed90/Derivates/2d6fcb59-7dca-4811-b6f5-f03f56920a32.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g whole chicken legs, deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji), soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates, pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water, plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Yam Rice
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 Std.
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Sesame Crème
10 min
Braised pork belly
55min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min