Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g whole chicken legs, deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji), soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates, pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water, plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2sa 25 dk
Yam Rice
45 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Dried Shrimp Sambal
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Rice Wine Chicken
30 Min