
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji) soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 403 kcal / 1686 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Korean Ginseng Chicken
1hod. 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1hod. 15min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min
Rice Wine Chicken
30min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min