Kompatibilní verze
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Reducción de balsámico
- 160 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de aceite de oliva
- 4 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
Lentejas
- 1500 g de agua
- 100 g de lentejas de 4 mm
- 1 cucharadita de sal
Armado
- 500 g de tomate cortado en rodajas
- 300 g de queso fresco cortado en rodajas
- 30 g de berros
- sal a gusto
- pimienta negra recién molida,a gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz Turco
40min
Zanahorias asadas con papas, calabacitas y pomodoro (Pelar)
1h 30min
Huevos duros (4 piezas)
20min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Arroz con emulsión de verduras
30min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Tortilla de coleslaw
25min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min