Kompatibilní verze
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Reducción de balsámico
- 160 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de aceite de oliva
- 4 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
Lentejas
- 1500 g de agua
- 100 g de lentejas de 4 mm
- 1 cucharadita de sal
Armado
- 500 g de tomate cortado en rodajas
- 300 g de queso fresco cortado en rodajas
- 30 g de berros
- sal a gusto
- pimienta negra recién molida,a gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frijoles de olla en cocción lenta
5h
Lentejas con vinagreta de frambuesas y yogur stracciatella
30min
Arroz con lentejas
50min
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Žádné hodnocení
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 min
Chirivías al vapor (600-1000 g) en Varoma
Žádné hodnocení
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 menit
Sopa de apio y zapallito
35min
Huevos duros (4 piezas)
20min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 menit
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min