Kompatibilní verze
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Reducción de balsámico
- 160 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de aceite de oliva
- 4 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
Lentejas
- 1500 g de agua
- 100 g de lentejas de 4 mm
- 1 cucharadita de sal
Armado
- 500 g de tomate cortado en rodajas
- 300 g de queso fresco cortado en rodajas
- 30 g de berros
- sal a gusto
- pimienta negra recién molida,a gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Cocción de garbanzos
12 Std. 55 Min
Huevos duros (6 piezas)
20 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Huevos duros (4 piezas)
20 min
Remolacha cocida (Pelar)
40 min
Curry de lentejas
1h 25min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Ensalada de cuscús de coliflor
15min
Salsa para pastas: tomate y berenjena
35min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1 godz. 45 min