Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tartar
- 400 g de salmón fresco, sin piel ni espinas
- 40 g de aceitunas verdes sin carozo
- 5 g de perejil fresco, solo las hojas
- 40 g de cebollín, solo parte blanca
- 1 cucharadita de ciboulette fresco picado fino
- 1 cucharadita de semillas de sésamo
Aderezo y montaje
- 5 g de jengibre fresco pelado
- 10 g de mostaza de Dijon
- 10 g de salsa de soya
- 1 cucharadita de aceite de sésamo
- 50 g de jugo de limón
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1352 kJ / 323 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 15.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pisco sour
10 Min
Pasta de jengibre
35min
Causa peruana de camarones
2 Std. 50 Min
Leche de tigre con patacones - Perú
20 Min
Chupe de locos
1 Std. 20 Min
Salmón con arroz y salsa de mostaza
35min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min
Mousse de maracuyá
2h 10min
Manjarate
3 godz. 40 min
Pastelera de choclo
1 Std.
Cóctel pisco sour
10 Min
Pebre
20 Min