Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ząbki czosnku
- 30 - 40 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 60 - 100 g cebuli, przekrojonej na pół (patrz wskazówka)
- 40 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 3 filety z anchois, w oleju, odsączone z zalewy
- 60 g oliwy z oliwek
- 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 10 g octu balsamicznego
- 1 szczypta soli (volitelně)
- 1 łyżeczka sosu Worcestershire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka
25h 20min
Sos romesco
1h 25 min
Sos Mojo Amarillo
45 Min
Pikantne aïoli
15 min
Dip paprykowo-orzechowy
10min
Dressing limonkowo-miętowy
10min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Krem z pomidorów z bazyliową śmietanką
30 min
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1 Std.
Pasta Taramosalata
15 min
Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw
40 Min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 Std. 35 Min