
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ząbki czosnku
- 30 - 40 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 60 - 100 g cebuli przekrojonej na pół (patrz wskazówka)
- 40 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
- 3 filety z anchois, w oleju odsączone z zalewy
- 60 g oliwy z oliwek
- 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 10 g octu balsamicznego
- 1 szczypta soli (volitelně)
- 1 łyżeczka sosu Worcestershire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 152 kcal / 636 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chimichurri
5min
Anchoiada
10min
Pasta kokosowa z cebulą i kolendrą
50min
Dressing limonkowo-miętowy
10min
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2h 20min
Pikantne aïoli
15min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25min
Dip z karczochów i tofu
5min
Peruwiańskie ceviche
1h 15min
Pak choi na parze z sezamem i sosem sojowym
40min
Szaszłyki z miecznika z sosem teriyaki
40min
Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym
1h 30min