![Salsa Verde Salsa Verde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C2ED81E0-CECB-428F-BB64-571E870DBA36/Derivates/0B099875-F703-4941-956B-2BD383A138BE.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ząbki czosnku
- 30 - 40 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 60 - 100 g cebuli, przekrojonej na pół (patrz wskazówka)
- 40 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 3 filety z anchois, w oleju, odsączone z zalewy
- 60 g oliwy z oliwek
- 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 10 g octu balsamicznego
- 1 szczypta soli (volitelně)
- 1 łyżeczka sosu Worcestershire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos salvitxada
1h 25min
Winegret w stylu azjatyckim
10 min
Pikantne aïoli
15min
Dressing limonkowo-miętowy
10 min
Dressing hummusowy
5 min
Dressing czosnkowy z serkiem ricotta
10 min
Sos BBQ
25 Min
Chutney BBQ z whisky
1j 35 menit
Sos majonezowy z chimichurri
10 min
Salsa balsamiczna z burakiem
1h 20min
Chimichurri
5 min
Sos barbecue z whisky
50 Min