Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Peterli (20 g), Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
- 4 Cervelats (400 g), geschält, in Stücken (3 cm)
- 10 g Senf
- 30 g Kräuteressig
- 25 g Rapsöl
- 30 g Naturjoghurt
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2515 kJ / 601 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Randensalat
10 min
Rüeblisalat
15 Min
Schinkengipfeli
35 min
Chügelipastetli
30 min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45p
Eier-Tatar
35 min
Hörnlisalat
30 min
Riz Casimir
45p
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Poulet-Curry-Salat
30 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min