
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 Stängel Petersilie, frisch
- 700 g Wasser
- 700 g Knoblauchknollen
- 50 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 80 g Salz, unjodiert
- 65 g Sonnenblumenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 410 kcal / 1715 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Tonkabohnenzucker
5min
Einmachgläser gründlich reinigen
30min
Pizzagewürz
5min
Kräuterpaste
45min
Ingwersalzpaste
30min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Himbeer-Zitronen-Sirup
2hod. 15min
Fruchtiger Pfirsichessig
1hod.
Ribisel-Apfelessig
4hod. 20min
Confierter Knoblauch
27hod. 15min
Orangenpaste
30min
Zitronensalzpaste
10min