Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Zwiebeln, geviertelt
- 8 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 4 EL Majoran, getrocknet
- 2 TL Salz
- 4 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Balsamico
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 40 g Tomatenmark
- 1000 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
- 1600 g Wasser
- 4 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l), zerkrümelt
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Chiliflocken, getrocknet
- 800 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 857 kJ / 205 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 742 mg
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Lasagne
1 Std. 45 Min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
45min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1h 20 phút
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1h 15min
Chili con Carne (XXL)
50 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1h 40min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3ωρ.