Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Zwiebeln, geviertelt
- 8 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 4 EL Majoran, getrocknet
- 2 TL Salz
- 4 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Balsamico
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 40 g Tomatenmark
- 1000 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
- 1600 g Wasser
- 4 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l), zerkrümelt
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Chiliflocken, getrocknet
- 800 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 857 kJ / 205 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 742 mg
Alternativní recepty
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1h
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
45 Min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30min
Menü: Faschierte-Bällchen mit Rahmsauce und Erdäpfel-Kürbisgratin; Zwetschkenkuchen
1 godz. 20 min
Spaghetti Carbonara
25min
Lasagne
1 godz. 45 min
Menü: Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2h 10min
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 Min
Chili con Carne (XXL)
50 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1 godz. 40 min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min