
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Zwiebeln geviertelt
- 8 Knoblauchzehen halbiert
- 2 TL Kümmel, ganz
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 4 EL Majoran, getrocknet
- 2 TL Salz
- 4 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Balsamico
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 40 g Tomatenmark
- 1000 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
- 1600 g Wasser
- 4 Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l) zerkrümelt
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Chiliflocken, getrocknet
- 800 g Erdäpfel festkochend, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 205 kcal / 857 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 742 mg
Alternativní recepty
Menü: Gefülltes Brathenderl mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Ölkuchen mit Marillen
1hod. 45min
Spaghetti Carbonara
25min
Lasagne
1hod. 45min
Menü: Rindergulasch mit Semmelknödeln und Cheesecakes
2hod. 10min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2hod. 10min
Chili con Carne (XXL)
50min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1hod. 40min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1hod.
Marokkanische Linsensuppe (XXL)
35min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar) mit Erdäpfelpüree
1hod. 15min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1hod. 30min
Rindsgulasch klassisch
3hod. 20min