Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 350 g gemischte frische Schwammerl (siehe Tipp)
- 9 - 12 frische Salbeiblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 - 2 TL Knoblauch, granuliert
- 1 EL Senfkörner, gelb
- 1 TL Kubebenpfeffer, ganz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Salz, unjodiert
- 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 100 - 150 g natives Olivenöl extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 4678 kJ / 1115 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 103 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15 Min
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2 Std. 45 Min
Zitroniges Minzöl
55 Min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 Min
French Dressing
5 Min
Zwiebelrelish
1 Std.
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3 Std. 30 Min
Eierschwammerlaufstrich
1 Std. 10 Min
Bärlauchpesto
20 min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 Min