Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
- 300 g Rinderfaschiertes, mager
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 60 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1317 kJ / 315 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1549 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weißwurst im Glas
14h 30min
Geflügelleberkäse
14 Std. 15 Min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Feine Streichwurst
14h 30min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Linzer Seidenknödel
50 Min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 Std. 40 Min