Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
- 300 g Rinderfaschiertes, mager
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 60 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1317 kJ / 315 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1549 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almbutter
40 Min
Grobe Streichwurst
13h
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Knoblauchgrundstock
1h
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Powidl
8h