Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Mehl
- 120 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
- 2 Ziegenkäserollen (à 125 g), in Scheiben (ca. 1 cm)
- Honig zum Beträufeln
- 1 rote Zwiebel, klein, in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1114 kJ / 266 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1 Std. 15 Min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Flammkuchen mit roten Zwiebeln und Trauben
1 Std. 25 Min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Häckerle
1 Std. 30 Min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1 Std. 15 Min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1h 40min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35min
Tarte provençale
1h 40min
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50min