Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 Basilikumblätter, frisch
- 80 g Walnusshälften
- 120 g Rapsöl
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Tomatenmark
- 200 g Ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Walnuss-Pesto
10 min
Kürbiskern-Pesto
10 min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 min
Spinat-Mandel-Pesto
10 min
Cashew-Basilikum-Pesto
10 min
Tomaten-Pesto
10 min
Paprika-Pesto
40 min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40 min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 menit
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10 min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35min
Vollkornspaghetti mit feuriger Erdnusssauce
35min