Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 Basilikumblätter, frisch
- 80 g Walnusshälften
- 120 g Rapsöl
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Tomatenmark
- 200 g Ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 Min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10 min
Kürbiskern-Pesto
10 min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Ligurische Nudeln mal anders
45 dk
Cashew-Basilikum-Pesto
10 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 Min
Tomaten-Pesto
10 min
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min
Walnuss-Pesto
10 min