Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 piment rouge frais
- 1000 g de coings, type shirin, épluchés, épépinés et coupés en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 180 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 30 g de raifort, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1539 kJ / 367 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 15.37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24h
Velouté du potager
15min
Confiture fruits rouges-prosecco
35min
Glace Anko
10h 15min
Tarte à l'amande et au mincemeat
1h 50min
Œufs ananas - Christophe Aribert
Keine Bewertungen
Velouté carotte-betterave
35min
Confiture de tomates aux épices
13 Std.
Gâteau de crêpes à la mangue (FR)
1 godz. 15 min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2 godz.
Jus vitaminé
10min
Crème anglaise à l'orange
1 godz.