Kompatibilní verze
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'eau
- 1 sachet de thé noir en feuilles
- 60 g de fruits confits entiers
- 40 g de raisins secs
- 80 g de sucre de canne complet non raffiné
- citron jaune non traité, le zeste seulement
- 120 g d'amandes décortiquées entières
- 50 g de farine de riz complet, et un peu pour les fruits secs
- 50 g de farine de sarrasin
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 4 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1526 kJ / 366 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Brioche sans gluten
2h 15min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte sablée sans gluten
5min
Pâte brisée sans gluten
5min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min