Kompatibilní verze
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'eau
- 1 sachet de thé noir en feuilles
- 60 g de fruits confits entiers
- 40 g de raisins secs
- 80 g de sucre de canne complet non raffiné
- citron jaune non traité, le zeste seulement
- 120 g d'amandes décortiquées entières
- 50 g de farine de riz complet, et un peu pour les fruits secs
- 50 g de farine de sarrasin
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 4 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1526 kJ / 366 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 23.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte Tatin sans gluten
1 Std. 15 Min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1h
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35min
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten aux fruits secs
2 godz. 15 min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45 min
Pâte brisée sans gluten
5min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min