Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de viande séchée des Grisons, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g de poireau, en morceaux
- 100 g de céleri-rave, en morceaux
- 150 g de carottes, en morceaux
- 30 g de beurre
- 80 g d’orge perlé
- 800 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande
- 200 g de crème entière
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Cake aux branches
1h 10 min
Gâteau à l'Ovo
55 min
Œufs colorés en vert
Žádné hodnocení
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 min
Soupe aux nouilles
35 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Salade de betteraves
10 Min
Petits pains au yogourt et sésame
1h 30min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1h 45 min
Soupe d'orge des Grisons
55 min