Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de viande séchée des Grisons, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g de poireau, en morceaux
- 100 g de céleri-rave, en morceaux
- 150 g de carottes, en morceaux
- 30 g de beurre
- 80 g d’orge perlé
- 800 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande
- 200 g de crème entière
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Soupe d'orge des Grisons
55 min
Biscuits aux noix
1h 15 min
Minestrone
45 min
Gâteau des rois
2j 15 menit
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Pain paysan
3 Std.
Pain tessinois
1u. 50min
Soupe de lentilles orientale
30 min
Cake à l'orange
1h
Tresse bernoise
1h 45 min