Zařízení & příslušenství
番茄焖烤蘑菇鸭肉菜卷
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
鸭肉内馅
-
洋葱 切块35 克
-
胡萝卜 切块20 克
-
西芹 切块20 克
-
红葱头15 克
-
蒜头10 克
-
橄榄油20 克
-
去皮鸭胸肉 切小丁200 克
-
盐½ 茶匙
-
蘑菇 切片50 克
-
胡椒粉¼ 茶匙
制作卷心菜鸭肉卷
-
卷心菜叶 选取大片的叶子6 片
番茄罗勒酱
-
红葱头10 克
-
蒜头10 克
-
橄榄油10 克
-
番茄100 克
-
盐¼ 茶匙
-
黄油10 克
烤制
-
樱桃番茄5 颗
-
新鲜罗勒7 支
-
新鲜百里香3 支
-
海盐½ 茶匙
-
胡椒粉1 小撮
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.7 g
Kalorie
718.5 kJ /
171.8 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
7.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
风味西班牙
10 recepty/-ů
Čína
Čína