Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 白洋葱 ,切块
- 3 瓣 蒜头
- 50 克 橄榄油
- 2 茶匙 甜红辣椒粉
- 2 支 新鲜红辣椒 ,如美人椒,切段
- 2 小撮 番红花 (约2克)
- 100 克 番茄 ,切块
- 20 克 去核黑橄榄
- 100 克 西班牙辣香肠 ,切段
- 220 克 新鲜章鱼 ,去内脏筋膜,洗净切段
- 100 克 土豆 ,去皮切块
- 30 克 新鲜豌豆仁
- 1 茶匙 盐
- 1 小撮 胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1793 kJ / 428.5 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 5.2 g