Zařízení & příslušenství
椰浆芒果猪肉
Příprava 10min.
Celkový 35min.
3 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切块,2×2厘米200 克
-
淀粉1 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
熟芒果 去皮去核,取果肉,切块100 克
-
蒜头4 瓣
-
黄洋葱 切块50 克
-
油10 克
-
椰浆1 汤匙
-
青柠 挤汁½ 个
-
香菜 适量,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.3 g
Kalorie
781 kJ /
186.7 kcal
Tuk
9.3 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
最爱芒果
10 recepty/-ů
Čína
Čína