椰浆芒果猪肉

椰浆芒果猪肉

2.7 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
3 人份

Suroviny

  • 猪里脊肉 切块,2×2厘米
    200 克
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 料酒
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 熟芒果 去皮去核,取果肉,切块
    100 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 黄洋葱 切块
    50 克
  • 10 克
  • 椰浆
    1 汤匙
  • 青柠 挤汁
    ½ 个
  • 香菜 适量,装饰用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 14.3 g
Kalorie 781 kJ / 186.7 kcal
Tuk 9.3 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...