Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g amêijoas
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ dourar
- 350 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 400 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- 50 g pimento vermelho em conserva cortado em pedaços
- 1 piripíri
- 300 g esparguete fino
- 250 g miolo de vieira
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2234.4 kJ / 534 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1593.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Esparguete preto com camarão agridoce
50min
Arroz de marisco
45min
Mexilhões com molho de vinho branco
45min
Linguini com amêijoa
40min
Cozer 1000 g de mexilhão
30min
Arroz de polvo à espanhola
1h 30min
Esparguete com mexilhões e molho de mostarda
45min
Mexilhões com molho de cerveja
25min
Linguine com camarão e tomate-cereja
30min
Esparguete de frutos do mar
45min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Mexilhões com molho picante
45min