Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g amêijoas
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite, mais q.b. p/ dourar
- 350 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 400 g tomate em pedaços
- 50 g vinho branco
- 50 g pimento vermelho em conserva cortado em pedaços
- 1 piripíri
- 300 g esparguete fino
- 250 g miolo de vieira
- Pimenta q.b. p/ temperar
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2234.4 kJ / 534 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 1593.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle com cogumelos salteados
40 Min
Arroz de tomate
30 min
Mexilhões com bloody Mary
30 min
Arroz de marisco
45 Min
Mexilhões com molho de vinho branco
45 Min
Polvo guisado do Faial
1 Std. 10 Min
Mexilhões com caril verde
25 min
Polvo guisado
55min
Mexilhões com molho picante
45 Min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Penne com molho de tomate e chouriço
25 min
Arroz de polvo à espanhola
1 Std. 30 Min