Kompatibilní verze
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 de lomo de salmón fresco con piel y sin espinas (800-1200 g)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 50 g de jengibre fresco en dados muy pequeños
- 6 - 8 ramitas de eneldo fresco
- 250 g de azúcar moreno
- 200 g de sal gorda
- 140 g de zumo de naranja (aprox. 2-3 naranjas)
- 40 g de zumo de limón (aprox. 1 limón)
- ½ cucharadita de wasabi en polvo
- 60 g de salsa de soja
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Ceviche de corvina
2 Std. 40 Min
Ceviche de dorada a los cítricos
1h 10min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 min
Hamburguesa de confit de pato y lombarda con salsa de naranja
4 godz. 45 min
Tiradito de lubina
15min
Carpaccio de gambón y kumquat para dos
30 min
Salmón marinado con remolacha
48 godz.
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1h
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48 godz.
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Ceviche de salmón
10min