Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara

Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara

3.9 15 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 30min
6 raciones

Suroviny

Salsa tártara
  • de aceite de oliva
    250 g
  • huevo duro
    1
  • de alcaparras
    10 g
  • de pepinillos en vinagre
    10 g
  • de cebollitas en vinagre
    10 g
  • huevo
    1
  • de zumo de limón
    1 cucharadita
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
Bacalao
  • de lomos de bacalao desalado (en trozos de aprox. 5x5 cm)
    1000 g
  • de harina de trigo
    100 g
  • de pan rallado
    100 g
  • de hierbas provenzales secas
    1 cucharada
  • huevos batidos
    2
  • de aceite para freír
    300 - 400 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 525 kcal / 2196 kJ
Protein 38 g
Tuk 31.1 g
Sacharidy 23.4 g
Vláknina 0.8 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...