Kompatibilní verze
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa tártara
- 250 g de aceite de oliva
- 1 huevo duro
- 10 g de alcaparras
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 1 huevo
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de sal
Bacalao
- 1000 g de lomos de bacalao desalado (en trozos de aprox. 5x5 cm)
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de pan rallado
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 2 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2196 kJ / 525 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 31.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Bisque de bogavante
50min
Blinis con tartar de salmón
1 godz. 20 min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Ensalada César
20min
Salmón en escabeche con caramelo de aceituna
72 Std. 30 Min
Tartar de buey
10min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4 godz.
Muslos de pollo crispy cajún con salsa Alfredo
1 godz.
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Ceviche de salmón
10min
Ensalada de ahumados con vinagreta de alcaparras, mostaza y miel
20min