Kompatibilní verze
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa tártara
- 250 g de aceite de oliva
- 1 huevo duro
- 10 g de alcaparras
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 1 huevo
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de sal
Bacalao
- 1000 g de lomos de bacalao desalado (en trozos de aprox. 5x5 cm)
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de pan rallado
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 2 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2196 kJ / 525 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 31.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de boletus
1 Std. 35 Min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Langostinos al romesco
15min
Galets a la borgoñona
30min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Flanes de queso de cabra con puerros y salsa de yogur
45min
Chuletón a la brasa con salsa de oporto y pimientos con provoleta
1 Std. 10 Min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1 Std. 10 Min
Salsa cóctel
5min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1 godz. 20 min
Sándwich de ensalada César
20min