![Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6D2BBFBF-1F25-4BAC-B1F6-793A16516E19/Derivates/ca5b78e9-0bb4-45b2-9a4e-3e806cdea8df.jpg)
Kompatibilní verze
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa tártara
- 250 g de aceite de oliva
- 1 huevo duro
- 10 g de alcaparras
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 1 huevo
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de sal
Bacalao
- 1000 g de lomos de bacalao desalado (en trozos de aprox. 5x5 cm)
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de pan rallado
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 2 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2196 kJ / 525 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 31.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos de gambas con salsa de pimientos
40 分钟
Dip de nata y gorgonzola
5 Min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15min
Brochetas de emperador al jengibre
50 Min
Tiradito de lubina
15 分钟
Crostini con quesos y tomates secos
20 分钟
Huevos Benedict
30 Min
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
1 Std.
Dip de tomates secos
5 Min
Dip de queso con rabanitos
5 Min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 分钟
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35min