Kompatibilní verze
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Stängel Kerbel, abgezupft
- 500 g Geflügelfond
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 400 g Kohlrabi, in Stücken (3 cm)
- 4 Stücke Stremellachs (à ca. 175 g)
- 200 g Sahne
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- 1 - 2 EL Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3037 kJ / 726 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h
Kohlrabi-Kartoffel-Stampf
45 min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50 min
Kohlrabi mit Kerbelsauce, Putenstreifen und Kartoffeln
50 min
Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1h 10 min
Lachs mit Wirsing und Kartoffeln
50 min
Gedämpfter Kabeljau mit Speckstippe und Kartoffel-Erbsen-Püree
1h
Maischolle mit Speckbutter und Drillingen
45 min
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50 min