Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 200 g Schinken, gekocht, in Streifen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 300 g Staudensellerie-Stangen in Stücken (ca. 1 cm)
- 200 g Crème fraîche
- 80 g Milch
- 3 Eier
- 1 geh. TL Senf
- ½ Bund Thymian, abgezupft
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 2 EL Paniermehl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2162 kJ / 517 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Auflauf
1h
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1h 15min
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20 min.
Nudelauflauf
45min
Überbackene Hackfleisch-Wirsing-Röllchen
50min
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Spargelauflauf
1h 10min
Gemüseauflauf mit Quark
1h 30min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30min
Kartoffelauflauf
1h 15min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15min
Nudelauflauf mit Spinat
1h 20 min.