Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 30 g Olivenöl, nativ
- 20 g Butter
- 40 g Zwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Radicchio, in dünnen Streifen
- 300 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 - 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Penne lisce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta mit Pilzragout
45min
Polenta
30min
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30min
Graupenrisotto mediterran
50min
Paella mit Kidney-Bohnen
55 min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1 Std.
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Peperoni-Risotto
35min