
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 Stängel Blattpetersilie abgezupft
- 100 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Zwiebeln geviertelt
- 50 g Möhre in Stücken
- 50 g Sellerie in Stücken
- 100 g Porree den weißen und hellgrünen Teil, in Stücken
- 30 g Öl
- 10 g Mehl
- 300 g trockener Weißwein (z.B. Silvaner)
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Zucker und etwas mehr zum Würzen
- 1 EL Butter
- 3 Prisen Salz
- 1 Msp. Zimt
- 70 g Graubrot in kleinen Würfeln
- 100 g Milch
- 150 g Sahne
- 1 Prise Muskat
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 438 kcal / 1838 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weißwein-Suppe
30min
Rieslingsuppe für TM6
30min
Weiße Schokoladenmousse
5hod. 30min
Tomaten-Cocktail
30min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1hod. 35min
Orangenparfait
6hod. 30min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3hod.
Weiße Tomatensuppe
40min
Forellenmousse
5min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1hod.