Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 100 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 50 g Möhre, in Stücken
- 50 g Sellerie, in Stücken
- 100 g Porree, den weißen und hellgrünen Teil, in Stücken
- 30 g Öl
- 10 g Mehl
- 300 g trockener Weißwein (z.B. Silvaner)
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Zucker und etwas mehr zum Würzen
- 1 EL Butter
- 3 Prisen Salz
- 1 Msp. Zimt
- 70 g Graubrot, in kleinen Würfeln
- 100 g Milch
- 150 g Sahne
- 1 Prise Muskat
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1838 kJ / 438 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Paprikacremesuppe
20 min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 min
Weißwein-Suppe
30 min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35 min
Rieslingsuppe für TM6
30 min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 min
Parmesansüppchen
25 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min