Dinkel-Buchweizenschrot-Brot

Dinkel-Buchweizenschrot-Brot

4.5 441 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
25 Scheiben

Suroviny

  • Butter zum Einfetten
  • Dinkel
    600 g
  • Buchweizen ganz
    200 g
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Wasser lauwarm
    750 g
  • Balsamico, dunkel
    45 g
  • Pinienkerne
    40 g
  • Sonnenblumenkerne und etwas mehr zum Bestreuen
    40 g
  • Kürbiskerne und etwas mehr zum Bestreuen
    20 g
  • Salz
    1 EL
  • Koriander, gemahlen
    1 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 5 g
Kalorie 600 kJ / 143 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...