Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
TM6 TM5

Dinkel-Buchweizenschrot-Brot

4.5 (390 hodnocení)

Suroviny

  • Butter zum Einfetten
  • 600 g Dinkel
  • 200 g Buchweizen, ganz
  • 1 Würfel Hefe (40 g)
  • 750 g Wasser, lauwarm
  • 45 g Balsamico, dunkel
  • 40 g Pinienkerne
  • 40 g Sonnenblumenkerne und etwas mehr zum Bestreuen
  • 20 g Kürbiskerne und etwas mehr zum Bestreuen
  • 1 EL Salz
  • 1 TL Koriander, gemahlen

Nutriční hodnoty
na 1 Scheibe
Kalorie
600 kJ / 143 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
22 g
Tuk
4 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty