
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 600 g Dinkel
- 200 g Buchweizen ganz
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 750 g Wasser lauwarm
- 45 g Balsamico, dunkel
- 40 g Pinienkerne
- 40 g Sonnenblumenkerne und etwas mehr zum Bestreuen
- 20 g Kürbiskerne und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 EL Salz
- 1 TL Koriander, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 143 kcal / 600 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Sesambrot
2hod.
Karotten-Walnuss-Brot
2hod.
Hafer-Körner-Brot
11hod. 40min
Dinkel-Hafer-Brot
1hod. 10min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2hod. 30min
Dinkel-Möhren-Brot
1hod. 40min
Vollwertbrot
2hod. 20min
Körnerbrot
1hod. 40min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1hod. 30min