Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl, glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
nebo 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Dinkelkeimbrot
72 Std.
Toastbrot
3hod.
Dinkel-Hafer-Brot
1 godz. 10 min
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Dinkelbrot
1h 30min
Brötchen
2hod.
Dinkel-Körner-Brötchen
2hod.
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Mais-Buchweizen-Brot
1h 30min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min