Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 600 g Champignons, geviertelt
- 800 g Spätzle, frisch, aus dem Kühlregal
- Salz zum Würzen
- 100 g Weißwein
- 200 g Wasser
- 200 g Crème fraîche
- 15 g Mehl
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Petersilie
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2794 kJ / 664 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 λεπτ.
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 Min
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40 λεπτ.
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30 Min
Mini-Maultaschen in Pilzrahm
30 Min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 Min
Zucchini-Frischkäse-Sauce
30 Min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 Min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 Min
Champignon-Spinat-Nudeln
30 Min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h