Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 200 g vinho branco
- ½ laranja
- ½ limão
- 3 dentes de alho
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 perna de peru s/ osso (2500 g aprox.)
Recheio
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g azeite
- 200 g carne de vaca picada
- 100 g carne de porco picada
- 2 salsichas frescas s/ pele
- ½ pão de véspera (previamente demolhado em água)
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 50 g molho de soja
- 50 g azeitona preta s/ caroço
- 1 ovo cozido cortado em pedaços
Montagem
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g bife de peru fino (p/ fechar a perna)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2795.3 kJ / 668.1 kcal
- Protein
- 60.3 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 40.7 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1096.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Barriga de porco com salada de arroz
1 Std. 30 Min
Chips de legumes no forno -TM5
1 Std. 45 Min
Migas de espargos
45 Min
Tarte de cogumelos
50min
Vinho quente
15 min
Bica de azeite
1 Std. 40 Min
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40 Min
Arroz de miúdos
12h 40min
Empadão de lulas
1h 25 min
Guirlache Nougat
1 Std. 30 Min
Vulcão de chocolate a vapor
50min
Salada de grão e bacalhau
1 Std.