Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g batata cortada em rodelas
- 1000 g postas de raia s/ pele
- 100 g pimento verde cortado em rodelas
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 400 g água
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- Salsa, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1580.7 kJ / 377.8 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 847 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1h 10 min
Duas refeições: Arroz com legumes e Peixe com batata, brócolos e molho de alcachofra
1j
Arroz de tomate e legumes
1 Std. 15 Min
Esparguete preto com lulas de conserva
30 min
Flãs de bacalhau
40 min
Arroz de bacalhau
40 min
Arroz de peixe
55 Min
Arroz de miúdos
12 Std. 40 Min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55 Min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 min
Espetadas de cogumelos e bacon com arroz de repolho
40 min
Esparguete com alho-francês e camarão
45 Min