Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g batata cortada em rodelas
- 1000 g postas de raia s/ pele
- 100 g pimento verde cortado em rodelas
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 400 g água
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- Salsa, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1580.7 kJ / 377.8 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 847 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pato com ameixas e puré de couve-flor e batata
2 Std.
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 Min
Noodles de arroz com tiras de porco e legumes
30 min
Menu: Rolos de frango com legumes e Creme de legumes versátil
1 Std.
Polvo da consoada
1 Std. 20 Min
Papelotes de pescada e camarão com creme de cebola
40 Min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40 Min
Frango assado com legumes
1 Std. 10 Min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50min
Peixe ao sal com legumes e molho de laranja
50min
Salada de grão e bacalhau
1 Std.
Pescada com ovos e arroz de alho e coentros
40 Min