
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g batata cortada em rodelas
- 1000 g postas de raia s/ pele
- 100 g pimento verde cortado em rodelas
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 400 g água
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- Salsa só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 377.8 kcal / 1580.7 kJ
- Protein
- 30.8 g
- Tuk
- 11.9 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 847 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau gratinado no pão da Gi Granja
1 h
Cubos de peixe panados com salada quente de feijão e curgete
45 min
Bacalhau com tapenade, tomate e cuscuz
30 min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 min
Arroz de chocos
35 min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40 min
Couves com carne
26 h 10 min
Salada de grão e bacalhau
1 h
Salada de truta e ervilhas
40 min
Raia com molho de pitau
45 min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1 h 40 min
Migas de couve e feijão frade
30 min