Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g batata cortada em rodelas
- 1000 g postas de raia s/ pele
- 100 g pimento verde cortado em rodelas
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 400 g água
- 100 g vinho branco
- 1 folha de louro
- Salsa, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1580.7 kJ / 377.8 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 847 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 dk
Arroz carolino com refogado de alho
40 dk
Duas refeições: Arroz com legumes e Peixe com batata, brócolos e molho de alcachofra
1sa
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1sa
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50 dk
Arroz de cenoura
30 Min
Salada de tomate com vinagreta de framboesa
10 Min
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1 Std. 10 Min
Costeletas de porco com molho de café
40 dk
Salada de coelho
15 Min
Azeite e vinagre aromatizados
504 Std. 40 Min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1sa