Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sobras de pão
-
100
g flocos de aveia
nebo 100 g corn flakes - 5 pés de salsa
- 500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 700 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 800 g medalhões de pescada descongelados
- 1 limão (casca, só a parte amarela)
- 5 g coentros
- 1 c. sopa de mostarda em grão
- Azeite q.b. p/ untar
- 100 g farinha
- 3 ovos
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 347.8 kJ / 83.1 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Tuk
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 157.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetes de peixe com batata gratinada - TM6
1 godz. 10 min
Cheesecake arco-íris
Žádné hodnocení
Cestos de batata com ovos e bacon
40min
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40min
Menu: Salada de fajitas de frango e arroz doce com pera caramelizada
1 Std. 15 Min
Coroa Challah de Páscoa com sésamo e ovos coloridos
Žádné hodnocení
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45 Min
Pastéis de camarão
1h 30min
Caracóis com recheio de maçã com crumble
1 Std. 45 Min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35min
Bife com couve e massa chinesa
55 Min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 Min