Kompatibilní verze
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan en morceaux
- 1 oignon
- 30 g de beurre
- 500 g de chou-fleur en fleurettes
- 50 g de vin blanc sec
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de fécule de maïs (Maïzena)
- 12 noix de saint-jacques
- 12 tranches fines de lard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1983 kJ / 477 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Risotto lotte et lard
50min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45min
Lotte au beurre rouge
40min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Saumon au chou, beurre au citron vert
45min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45min