Kompatibilní verze
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan en morceaux
- 1 oignon
- 30 g de beurre
- 500 g de chou-fleur en fleurettes
- 50 g de vin blanc sec
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de fécule de maïs (Maïzena)
- 12 noix de saint-jacques
- 12 tranches fines de lard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1983 kJ / 477 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 Min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 Min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Risotto lotte et lard
50min
Saumon au chou, beurre au citron vert
45 Min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1 Std.
Risotto au poireau et saumon fumé
40 Min
Fondue de poireaux
25 Min
Parmentier de canard à la patate douce
40 Min
Crème de butternut au chorizo
30 Min