Kompatibilní verze
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan en morceaux
- 1 oignon
- 30 g de beurre
- 500 g de chou-fleur en fleurettes
- 50 g de vin blanc sec
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de fécule de maïs (Maïzena)
- 12 noix de saint-jacques
- 12 tranches fines de lard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1983 kJ / 477 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 Min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 Min
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1h 5 phút
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1h
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1h
Crumble terre et mer
50 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12u.
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 Min
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55min
Parmentier de canard à la patate douce
40 Min