Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de noisettes décortiquées
- 500 g d'eau
- 900 g de panais, coupés en rondelles
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 30 g de vin blanc
- 2 jaunes d'œufs
- 100 g de crème liquide entière
- 90 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2672.5 kJ / 644.5 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 45.8 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 λεπτ.
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1h 5min
Crumble de panais et courgettes
1h 5min
Tatin aux navets
1h 10min
Pâtisson farci
1h 20 phút
Gratin de fenouil au fromage
55min
Petite courge au crottin de Chavignol
1 Std. 45 Min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20 phút
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min