Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sablée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de parmesan râpé
- 130 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 60 g d'eau
La garniture
- 500 g d'eau
- 18 asperges vertes ou mini-asperges
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, finement ciselée
- 150 g de fromage de chèvre frais, de type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 3 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches fines de jambon cru, coupées en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1898 kJ / 455 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatin d'aubergine
1h 5min
Tartelettes fines aux épinards
45min
Clafoutis aux épinards, saumon et feta
55min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min
Quiche aux asperges
1h 15min
Tarte fondue de poireau-fleurs de saumon
1h 45 min
Tarte asperge-ricotta
1h 25min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Tatin d'endives
1h 20min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Lasagne chèvre-courgette
1h