Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g frische Hefe, zerbröselt
- 130 g Zucker
- 250 g Milch
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 1 Ei (Kl. M)
- 180 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Kardamomkapseln
- 1 TL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hefezupfbrot mit Zimt
2hod. 10min
Kanelboller
2 Std. 20 Min
Hefezopf "Take five"
2 Std. 20 Min
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1 Std. 55 Min
Streuseltaler
1h 45min
Scones mit getrockneten Kirschen und Schokostückchen
40min
Hefezopf
3h
Mohn-Orangen-Waffeln
20 min.
Rosinenbrötchen
2 godz. 30 min
Bircher-Waffeln
40min
Bergische Waffeln
20 min.
Apfel-Zimt-Waffeln
45 Min